Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Studio Fresa

Tuotekatu 13, Raisio
(Venemaailman kanssa samassa kiinteistössä)

Puh. 045 353 2642

info.studiofresa@gmail.com

Avoinna

Ma-La sopimuksen mukaan

_MG_7567_6867 (1)

Meidän tiimi

_MG_7876_7170

Ansku Säteri

Ihan parasta työssäni on ihmiset! Nautin suuresti ihmisten seurasta iästä riippumatta. Minun penkissäni usein puhutaan paljon, mutta toki halutessaan saa syventyä lukemaan tai vaipua omiin ajatuksiinsa. Kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi teen Fresassa LCN-rakennekynsiä,  meikkauksia sekä suihkurusketuksia. Hienoa onkin saada tehdä asiakkaille monipuolisia työkokonaisuuksia.

Sopivaa työuraa etsiessäni ehdin kouluttautumaan ja kokeilemaan erilaisia ammatteja. Ennen hius- ja kauneusalalle siirtymistä tein mm. sairaanhoitajan töitä. Kaikesta kokemastani olen vuosien varrella ottanut mukaani parhaat palat ja nyt ne kaikki kasataan osaksi Studio Fresaa!

_MG_7842_7140

Peppi Palmroth

Olen esteetikko ja parasta työssäni on saada ihminen penkissäni tuntemaan itsensä kauniiksi tai komeaksi. Nautin työstäni ja toivon, että myös asiakas viihtyy ja nauttii olostaan.

Olen luonteeltani ennakkoluuloton ja työssäni kohtaan mielelläni haasteita. Osaan myös sanoa asiakkaalle "ei", mikäli tiedän jo etukäteen, ettei lopputulos tule olemaan toivotunlainen. Silloin suunnitellaan yhdessä uudestaan, jotta asiakas lähtee tyytyväisenä tuolistani ja palaa luokseni yhä uudestaan.

Kampaamotyön lisäksi teen ripsiä, joita olen tehnyt jo useita vuosia. Volyymiripsien tekniikan opettelin heti ensimmäisten joukossa. Arvostan aina asiakastani, ja annan hänen uppoutua omiin ajatuksiinsa tai lukea lehteä kiireisen arjen keskellä niin halutessaan. Studio Fresaan haluan tuoda kaikki parhaat oivallukseni, kokemukseni sekä oppini, joita olen aiemmista työpaikoistani ammentanut.

_MG_7977_7268

Noora Kaumi

Jo lapsena haaveilin parturi-kampaajan ammatista ja valmistuinkin alalle 2016. Heti valmistumisen jälkeen aloitin yritystoiminnan hiusalalla. Jonkun ajan työskenneltyäni halusin ottaa taukoa alalta sekä yrittäjyydestä. Paljon tuli työskenneltyä eri aloilla ja etsittyä sitä omaa juttua. Nyt kuitenkin kaikkien kokemusten jälkeen olen iloinen, että saan palata takaisin hiusalle sekä olla osana Fresan tiimiä. Ihmisenä olen hilpeä hassuttelija, enkä halua ottaa elämää liian vakavasti. Työssäni olen kuitenkin tarkka ja teen aina parhaani toivotun lopputuloksen saamiseksi. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja haluan heidän kokevan olonsa hyväksi.

_MG_7920_7211

Laura Leinonen

Olen Turun kosmetologikoulusta valmistunut SKY-kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Olen myös sertifioitu ripsi- ja kynsiteknikko. Arvostan työssäni luonnollista kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Teen työni aina suurella sydämellä ja intohimolla asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Vahvuuksiani ovat tarkka, huolellinen työskentely, turvallinen toteutus sekä lämpimät asiakaskohtaamiset. Haluankin tarjota asiakkaalleni rentouttavan ja miellyttävän levähdyspaikan hoitojeni parissa. Suurin palkinto työssäni on nähdä hoidon jälkeen rentoutunut, energinen ja tyytyväinen asiakas, joka palaa luokseni uudelleen.

_MG_7908_7202-2

Kati Sillanpää

Olen Kati, Studio Fresaan tuon osaamiseni hieronta- ja fysioterapiapalveluihin. Fresassa teen töitä hierojana osa-aikaisesti. Osaamista minulla on hierojan ammatin lisäksi fysioterapeutin ja ensihoitajan töistä. Olen siis eräänlainen terveysalan moniosaaja. Hierojana lempilapseni on erityisesti niska-hartiaseudun ongelmat, mutta monipuolista osaamista löytyy muihinkin hieronnan osa-alueisiin.

Tervetuloa hierontaan!

Yhteydenottolomake

studio-fresa-logo-ympyra

Studio Fresa

Tuotekatu 13, Raisio
(Venemaailman kanssa samassa kiinteistössä)

Puh. 045 353 2642

info.studiofresa@gmail.com

Avoinna

Ma-La Sopimuksen mukaan

Vieritä ylös