Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Studio Fresa

Tuotekatu 13, Raisio
(Venemaailman kanssa samassa kiinteistössä)

Puh. 045 353 2642

info.studiofresa@gmail.com

Avoinna

ma-pe 9-17
la 9-14
Muutoin sopimuksen mukaan

ulkokuva
studio-fresa-logo

Meidän tiimi

ansku-uusi

Ansku Säteri

Ihan parasta työssäni on ihmiset! Nautin suuresti ihmisten seurasta iästä riippumatta. Minun penkissäni usein puhutaan paljon, mutta toki halutessaan saa syventyä lukemaan tai vaipua omiin ajatuksiinsa. Kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi teen Fresassa LCN-rakennekynsiä, klassisia ripsipidennyksiä ja meikkauksia sekä suihkurusketuksia. Hienoa onkin saada tehdä asiakkaille monipuolisia työkokonaisuuksia.

Sopivaa työuraa etsiessäni ehdin kouluttautumaan ja kokeilemaan erilaisia ammatteja. Ennen hius- ja kauneusalalle siirtymistä tein mm. sairaanhoitajan töitä. Kaikesta kokemastani olen vuosien varrella ottanut mukaani parhaat palat ja nyt ne kaikki kasataan osaksi Studio Fresaa!

peppi-uusi

Peppi Palmroth

Olen esteetikko ja parasta työssäni on saada ihminen penkissäni tuntemaan itsensä kauniiksi tai komeaksi. Nautin työstäni ja toivon, että myös asiakas viihtyy ja nauttii olostaan.

Olen luonteeltani ennakkoluuloton ja työssäni kohtaan mielelläni haasteita. Osaan myös sanoa asiakkaalle "ei", mikäli tiedän jo etukäteen, ettei lopputulos tule olemaan toivotunlainen. Silloin suunnitellaan yhdessä uudestaan, jotta asiakas lähtee tyytyväisenä tuolistani ja palaa luokseni yhä uudestaan.

Kampaamotyön lisäksi teen ripsiä, joita olen tehnyt jo useita vuosia. Volyymiripsien tekniikan opettelin heti ensimmäisten joukossa. Arvostan aina asiakastani, ja annan hänen uppoutua omiin ajatuksiinsa tai lukea lehteä kiireisen arjen keskellä niin halutessaan. Studio Fresaan haluan tuoda kaikki parhaat oivallukseni, kokemukseni sekä oppini, joita olen aiemmista työpaikoistani ammentanut.

kati

Kati Sillanpää

Olen Kati, Studio Fresan uusi kasvo. Fresassa teen töitä hierojana osa-aikaisesti. Osaamista minulla on hierojan ammatin lisäksi fysioterapeutin ja ensihoitajan töistä. Olen siis eräänlainen terveysalan moniosaaja. Hierojana lempilapseni on erityisesti niska-hartiaseudun ongelmat, mutta monipuolista osaamista löytyy muihinkin hieronnan osa-alueisiin.

Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan Studio Fresan huippujengiin!

Yhteydenottolomake

studio-fresa-logo-ympyra

Studio Fresa

Tuotekatu 13, Raisio
(Venemaailman kanssa samassa kiinteistössä)

Puh. 045 353 2642

info.studiofresa@gmail.com

Avoinna

ma-pe 9-17
la 9-14
Muutoin sopimuksen mukaan

Vieritä ylös