Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Studio Fresa

Tuotekatu 13, Raisio
(Venemaailman kanssa samassa kiinteistössä)

Puh. 045 353 2642

info.studiofresa@gmail.com

Avoinna

Ma-La sopimuksen mukaan

ulkokuva

Meidän tiimi

ansku-uusi

Ansku Säteri

Ihan parasta työssäni on ihmiset! Nautin suuresti ihmisten seurasta iästä riippumatta. Minun penkissäni usein puhutaan paljon, mutta toki halutessaan saa syventyä lukemaan tai vaipua omiin ajatuksiinsa. Kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi teen Fresassa LCN-rakennekynsiä,  meikkauksia sekä suihkurusketuksia. Hienoa onkin saada tehdä asiakkaille monipuolisia työkokonaisuuksia.

Sopivaa työuraa etsiessäni ehdin kouluttautumaan ja kokeilemaan erilaisia ammatteja. Ennen hius- ja kauneusalalle siirtymistä tein mm. sairaanhoitajan töitä. Kaikesta kokemastani olen vuosien varrella ottanut mukaani parhaat palat ja nyt ne kaikki kasataan osaksi Studio Fresaa!

peppi-uusi

Peppi Palmroth

Olen esteetikko ja parasta työssäni on saada ihminen penkissäni tuntemaan itsensä kauniiksi tai komeaksi. Nautin työstäni ja toivon, että myös asiakas viihtyy ja nauttii olostaan.

Olen luonteeltani ennakkoluuloton ja työssäni kohtaan mielelläni haasteita. Osaan myös sanoa asiakkaalle "ei", mikäli tiedän jo etukäteen, ettei lopputulos tule olemaan toivotunlainen. Silloin suunnitellaan yhdessä uudestaan, jotta asiakas lähtee tyytyväisenä tuolistani ja palaa luokseni yhä uudestaan.

Kampaamotyön lisäksi teen ripsiä, joita olen tehnyt jo useita vuosia. Volyymiripsien tekniikan opettelin heti ensimmäisten joukossa. Arvostan aina asiakastani, ja annan hänen uppoutua omiin ajatuksiinsa tai lukea lehteä kiireisen arjen keskellä niin halutessaan. Studio Fresaan haluan tuoda kaikki parhaat oivallukseni, kokemukseni sekä oppini, joita olen aiemmista työpaikoistani ammentanut.

laura

Laura Leinonen

Olen Turun kosmetologikoulusta valmistunut SKY-kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Olen myös sertifioitu ripsi- ja kynsiteknikko. Arvostan työssäni luonnollista kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Teen työni aina suurella sydämellä ja intohimolla asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Vahvuuksiani ovat tarkka, huolellinen työskentely, turvallinen toteutus sekä lämpimät asiakaskohtaamiset. Haluankin tarjota asiakkaalleni rentouttavan ja miellyttävän levähdyspaikan hoitojeni parissa. Suurin palkinto työssäni on nähdä hoidon jälkeen rentoutunut, energinen ja tyytyväinen asiakas, joka palaa luokseni uudelleen.

jonna_1440x1440

Jonna Nurminen

Opiskelen aikuisopiskelijana RASEKO’ssa parturi-kampaajaksi, aloitin opinnot tammikuussa 2022. Olen tehnyt ennen opiskelujani ravintola-alan ja kaupanalan töitä, mutta kymmenisen vuotta haaveilin parturi-kampaajan ammatista. Onneksi uskalsin lähteä vielä aikuisiällä opiskelemaan ja vaihtamaan alaa, sillä olen aivan super innoissani päästessäni tekemään sellaista työtä, josta olen haaveillutkin. Palvelulistani päivittyvät koko ajan opintojeni edetessä.

Olen persoonana erittäin sosiaalinen ja nautin ihmisten kanssa käydyistä keskusteluista. Toki minun penkissäni saa myöskin vain olla ja nauttia hiljaisuudesta, sillä ennen kaikkea minulle on tärkeää asiakkaan viihtyvyys ja tyytyväisyys.

Olen ollut Fresassa opintojeni melkeinpä alusta asti työharjoittelussa muutamana päivänä viikossa ja olen erittäin iloinen päästessäni osaksi tätä supernaisten tiimiä! Työilmapiiri on ihanan rento, iloinen ja kotoisa. @studiofresa_ansku ja @studiofresa_peppi opissa olen jo nyt oppinut paljon, joten odotan innolla tulevia työpäiviä!
kati

Kati Sillanpää

Olen Kati, Studio Fresaan tuon osaamiseni hieronta- ja fysioterapiapalveluihin. Fresassa teen töitä hierojana osa-aikaisesti. Osaamista minulla on hierojan ammatin lisäksi fysioterapeutin ja ensihoitajan töistä. Olen siis eräänlainen terveysalan moniosaaja. Hierojana lempilapseni on erityisesti niska-hartiaseudun ongelmat, mutta monipuolista osaamista löytyy muihinkin hieronnan osa-alueisiin.

Tervetuloa hierontaan!

heta

Heta Varhia

Olen opiskellut Turun ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi/kätilöksi valmistuen vuonna 2015 ja työskennellyt kätilönä pääasiassa lapsivuodeosastolla. Esteettisiin hoitoihin on ollut suuri kiinnostus useamman vuoden ajan ja 2023 alkuvuodesta olen kouluttautunut Nordic med academyssa täyteainehoitojen laittoon ja sen jälkeen palveluvalikoimani on vain laajentunut. Uusia hoitoja on tulossa ja minulla on suuri kiinnostus kehittyä alalla.

Olen työssäni tarkka ja rauhallinen. Minulle tärkeintä on asiakkaan toiveiden mukainen luonnollinen lopputulos. Erityistä huomiota kiinnitän aseptiikkaan ja hoidon turvalliseen toteutukseen. Varaan hoitoihin aikaa riittävästi, jotta voidaan tarvittaessa pitää taukoja. Minulla on vastuulääkäri toimintani takana täyteainehoitoihin liitttyen.

Yhteydenottolomake

studio-fresa-logo-ympyra

Studio Fresa

Tuotekatu 13, Raisio
(Venemaailman kanssa samassa kiinteistössä)

Puh. 045 353 2642

info.studiofresa@gmail.com

Avoinna

Ma-La Sopimuksen mukaan

Vieritä ylös